Borstcorrectie

Vele vrouwen zijn ontevreden over de vorm of grootte van hun borsten, of hebben hier zelfs last van. Te grote borsten kunnen tot rug- en nekpijn leiden, slappe en hangborsten na een zwangerschap, flink gewichtsverlies of veroudering kunnen het zelfbeeld aantasten. Vrouwen voelen zich hierdoor minder vrouwelijk en schamen zich soms voor hun voorkomen. U kunt bij Kliniek Veldhoven op veilige en vertrouwde wijze een borstcorrectie laten uitvoeren. Of uw borsten nu te klein, te groot of ongelijk zijn, ons team van ervaren plastisch chirurgen en verpleegkundigen zorgt ervoor dat uw borsten weer goed bij uw lichaam passen.


Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in verschillende methoden van borstcorrectie. Als uw borsten minder stevig zijn geworden en de tepel onder de borstplooi komt, kan een borstlift uitkomst bieden. Als uw borsten naar uw mening te klein zijn, kunnen onze specialisten een borstvergroting realiseren.Uw borsten krijgen meer volume, een betere vorm en zijn meer in verhouding met uw lichaam. Een borstvergroting met implantaten kan eventueel aangevuld worden met lipofilling. Aan de andere kant kan een borstverkleining u juist van fysieke en psychische klachten afhelpen.

Een veilige borstcorrectie met natuurlijk ogend resultaat

Bij een borstlift verplaatst de plastisch chirurg onder volledige narcose de tepel en tepelhof naar een mooie positie. De borsten zijn na 2 tot 3 maanden helemaal hersteld. Deze behandeling is te combineren met een borstvergroting, waarbij hoogwaardige en veilige implantaten worden ingebracht. Het geeft een natuurlijk resultaat. Kliniek Veldhoven gebruikt borstimplantaten van het merk Mentor, dat is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Deze implantaten voldoen aan de strengste eisen. Bij een borstverkleining of borstreductie wordt de vorm van uw borst gecorrigeerd en de tepel in een hogere positie geplaatst. De verbetering is direct na de operatie al zichtbaar en na circa een jaar heeft zich het definitieve resultaat gevormd.In de chirurgische bijsluiter van de NVPC vindt u meer informatie over de behandeling.

Kliniek Veldhoven verricht jaarlijks ruim 2.000 plastische en dermatologische behandelingen. Onze kliniek beschikt over het ZKN-keurmerk. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogstaande behandeling en dito service. U kunt ons bellen (040 – 295 42 43) voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een borstcorrectie of direct een persoonlijk consult aanvragen met een plastisch chirurg, zonder verdere verplichtingen. Hier kunt u uw wensen toelichten. De plastisch chirurg laat u weten wat u van de ingreep kunt verwachten en wat het te verwachten resultaat van de borstcorrectie is. Voor een prijsoverzicht zie kosten borstvergroting.

Borstlift

Borstlift

Borstvergroting

Borstvergroting

Borstverkleining

Borstverkleining

 

Vrijblijvend consult aanvragen

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

FAQ Borstcorrectie

Reactie op uitzending Zorg.nu 8 nov 2016
Naar aanleiding van nieuw onderzoek is er onrust ontstaan over siliconen borstimplantaten, ook voor Kliniek Veldhoven is dit nieuwe informatie.

Er worden sinds 1964 siliconen borstimplantaten geplaatst en vanaf die tijd is er discussie gaande of siliconen borstimplantaten schadelijk kunnen zijn voor de mens. De risico’s die vóór het nieuwe onderzoek bekend waren, zijn opgenomen in de bijsluiter van de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie. Het merendeel van de cliënten ervaart geen klachten.

Kliniek Veldhoven staat volledig achter verder onderzoek op dit gebied. Wij volgen de nieuwe ontwikkelingen op de voet. Er zal op hoog niveau overleg plaatsvinden tussen organisaties als NVPC, RIVM en de IGZ. Kliniek Veldhoven wacht de uitkomsten hiervan met belangstelling af.

 • Borstimplantaten van het merk Mentor hebben een FDA goedkeuring
 • Hoge clienttevredenheid
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Laagdrempelig en toegankelijk

Hangborsten

Veel vrouwen zijn niet tevreden over hun borsten en hebben hier in hun dagelijks leven best moeite mee. Zij voelen zich bijvoorbeeld minder vrouwelijk en dat kan het zelfvertrouwen behoorlijk aantasten. Door het ouder worden, een zwangerschap of gewichtsverlies kunt […]

Meer informatie

Borstimplantaten

Een mooi gevormde boezem is een ornament voor elke vrouw. Er kunnen diverse redenen zijn waarom vrouwen niet tevreden zijn met het uiterlijk van hun borsten. Uw borsten zijn in uw beleving wellicht te klein of ongelijk van vorm of […]

Meer informatie

Borstprothese

Voor mooie en natuurlijk ogende borsten door middel van borstprotheses bent u bij Kliniek Veldhoven aan het juiste adres. Borstimplantaten zijn er in verschillende vormen, soorten en maten, maar de kwaliteit van de prothese is uiteraard het belangrijkste.

Meer informatie

Borstversteviging

De borsten bepalen voor een belangrijk deel de uiterlijke verschijning van de vrouw. Vele vrouwen zijn ontevreden over hun borsten of hebben hier zelfs lichamelijk of psychisch last van. Verschillende oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen. Borsten verliezen met het ouder worden hun natuurlijke stevigheid.

Meer informatie

Borstlift

Als de stevigheid van borsten afneemt, kan de tepel onder de borstplooi komen. Met een borstlift kunnen we dit corrigeren. De borsten zijn zijn na een borstlift steviger en maken een jongere indruk.

Meer informatie
 • Klantenbeoordeling
  9.4
 • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Mentor implantaten: veilige protheses met een bijzonder hoog kwaliteitsniveau
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Plastisch chirurg gespecialiseerd in borstcorrecties
 • Hoge kwaliteit van zorg
Keurmerk Keurmerk