Kliniek Veldhoven


Bilvergroting ervaringen

  1. "Geweldige service."
    31 januari, 2020 Geschreven door: Gerda

    Ik heb een aantal maanden geleden deze geweldige behandeling ondergaan. Toen ik dit van mijn man voor mijn zestigste verjaardag heb gekregen. Geweldige service. Top resultaat!

Lees de bilcorretie ervaringen van anderen

Overweegt u een bilvergroting of (Braziliaanse) billift bij Kliniek Veldhoven? Dan kunt u hier meer lezen over de bilvergroting ervaringen en billift ervaringen van cliënten die u voor zijn gegaan. Wij kunnen u natuurlijk feilloos informeren over de aard van de behandelingen, de prijzen en de resultaten. Zo kunnen wij u informeren dat wij uitsluitend werken met lipofilling waarbij uw billen worden opgevuld met uw eigen lichaamsvet. Door de bilvergroting ervaringen van onze cliënten te lezen, weet u echter nog beter wat u kunt verwachten van een bilcorrectie bij Kliniek Veldhoven. U leest bijvoorbeeld meer over hoe het contact met onze plastisch chirurgen wordt ervaren, hoezeer onze cliënten zich op hun gemak voelen tijdens de ingreep en hoe de nazorg verloopt.

Bilvergroting of (Braziliaanse) billift

Er zijn verschillende redenen om het volume van uw billen te laten vergroten. Misschien heeft u van nature platte billen of zijn uw billen platter geworden door volumeverlies. In beide gevallen kan een bilvergroting een oplossing zijn als u vollere en rondere billen wenst. Bij Kliniek Veldhoven wordt een bilvergroting met eigen vet gerealiseerd. Dat betekent dat er eerst liposuctie wordt uitgevoerd waarbij er meestal vet wordt weggezogen uit de buikstreek, de heupen of de benen. Vervolgens wordt het vetweefsel geprepareerd en in de billen gespoten. Doorgaans blijft 60 tot 80 procent van het ingespoten vet permanent in de billen zitten.

Bilcorrectie

Bij een bilcorrectie ligt de nadruk op contourverbetering. De contouren van de billen worden geaccentueerd en indien nodig de heupen en taille verbeterd. De plastisch chirurg zal uw billen opvullen door het vet in verschillende gebieden in te spuiten. Voor alle bilcorrecties geldt overigens dat wij alleen personen met een BMI tussen de 18 en 30 behandelen.

Bilvergroting ervaringen bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven vindt het belangrijk dat er voor, tijdens en na de behandelingen altijd voldoende tijd en aandacht is voor onze cliënten. Dat houdt in dat u voorafgaand aan een bilcorrectie zo goed mogelijk wordt geïnformeerd over de ingreep en welk resultaat u kunt verwachten. De behandeling zelf wordt altijd uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg die gebruik maakt van de laatste technieken.

Na de behandeling wordt er, indien nodig, een afspraak gemaakt voor het verwijderen van de hechtingen en krijgt u nauwkeurige instructies mee over wat u wel en niet mag in de eerste weken om zo snel mogelijk te herstellen. Bekijk de (Braziliaanse) billift ervaringen en bilvergroting ervaringen van onze cliënten zodat u alvast een goed beeld krijgt van onze kwaliteitszorg. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een billift? Dan kunt u contact opnemen met Kliniek Veldhoven via het online contactformulier of bellen met 040 295 42 43.