Hieronder geven wij u een korte omschrijving per categorie van de vele plastisch chirurgische en dermatologische behandelingsmogelijkheden. Uitgebreide informatie kunt u vinden op de website en voor verdere deskundige uitleg kunt u terecht bij onze specialisten.

Gezicht
Met het verstrijken van de jaren gaat de huid verslappen, waardoor het gezicht gaat rimpelen en plooien. Door een facelift wordt de gezichtshuid strak getrokken en hangende oogleden kunnen verholpen worden door een ooglidcorrectie. Injectables brengen het volume weer terug in het gezicht en verminderd rimpels.

Huid
Veel voorkomende huidproblemen zijn acne, couperose, rimpels, moedervlekken en pigmentvlekken. Kliniek Veldhoven maakt gebruik van verschillende behandelmethoden: een fruitzuurpeeling, microdermabrasie, laserbehandeling of dermaroller. Vraag de specialist tijdens een persoonlijk consult naar een geschikte behandelmethode voor uw huidprobleem.

Lichaam
Door veroudering, verandering van gewicht, erfelijke factoren en zwangerschappen kan het zijn dat u zich niet meer goed voelt bij uw eigen lichaam. Het kan voorkomen dat u last heeft van plaatselijke vetophopingen op het lichaam. Te denken valt aan vetophopingen op de buik, benen, zadeltassen, de taille, bovenarmen en de hals. Met een liposuctie behandeling kunnen deze gebieden ontdaan worden van overtollig vet. Voor dames die ontevreden zijn over de vorm of grootte van hun borsten kunnen borstcorrecties als een borstlift, borstvergroting, borstverkleining of borstversteviging het probleem oplossen.

Haar
Haaruitval en kaalheid zijn haarproblemen die zowel bij mannen als vrouwen, jong en oud voorkomen. Een FUE haartransplantatie biedt een blijvende oplossing tegen kale plekken of haarloze littekens na een FUT behandeling. Daarentegen hebben anderen last van ongewenst haargroei. Definitief ontharen is een uitkomst om de ongewenste haren te verwijderen.

Tattoo
Wilt u graag uw tattoo verwijderen of juist vervagen ter voorbereiding op een cover-up? Bij Kliniek Veldhoven kunt u uw tattoo laten weghalen op twee manieren: door middel van een laserbehandeling of het operatief verwijderen van de tatoeage.