Menu:
home / Buikvet verwijderen

Buikvet verwijderen

Als buikvet zich eenmaal heeft gezet, kan het lastig zijn om het weer kwijt te raken. Wanneer het niet lukt om het met enkel beweging en een goed voedingspatroon op te lossen, gaat het om hardnekkig buikvet. Met een liposuctie – veel mensen spreken over buikvet wegzuigen – kunnen we dit buikvet verwijderen. Het klinkt wellicht als een eenvoudige ingreep, maar dat is het niet. Het verwijderen van buikvet vraagt om uiterste zorgvuldigheid.

Liposuctie behandeling

Aesthetic Beauty Clinics is gespecialiseerd in het verwijderen van vet op de buik door middel van liposuctie. Deze behandelingen worden uitgevoerd door plastisch chirurgen die beschikken over veel ervaring. Met een klein buisje, een canule genoemd, kunnen zij op veilige wijze het teveel aan buikvet wegzuigen. Hierbij zorgen ze ervoor dat het eindresultaat past bij de verhoudingen van het totale lichaam. Wanneer u na de behandeling een gezonde levensstijl aanhoudt, zijn de resultaten van de liposuctie behandeling blijvend. U bent het hardnekkige buikvet dan definitief kwijt.

Alles over liposuctie


Wat houdt liposuctie in, hoe verloopt deze behandeling bij Aesthetic Beauty Clinics en welk resultaat kunt u verwachten? Met alle plezier lichten we u volledig in. Neem vooral de pagina over liposuctie even door.

Voor liposuctie
Voor liposuctie
Na liposuctie
Na liposuctie

Blijvende oplossing

Als u last heeft van hardnekkig buikvet, dan is een liposuctie een uiterst efficiënte oplossing om het overtollige vet uit uw buik te verwijderen. Buikvet verwijderen is een specialisme van Aesthetic Beauty Clinics en dat ziet u terug in de kwaliteit van de behandeling. Concreet geformuleerd: een kortere operatietijd, een snelle herstelperiode en bovenal een fraai eindresultaat dat past bij uw lichaamscontour. Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Vraag direct een consult met een plastisch chirurg aan.

Vrijblijvend consult
Bespreek de mogelijkheden met een plastisch chirurg.


Uw gegevens worden enkel gebruikt
voor het inplannen van een consult.